Administratief medewerker 16 uur p/w (Parttime)

Administratief medewerker voor 16 uur p/w

Ben jij een ervaren administratief medewerker, opzoek naar een baan waarin je nauw samenwerkt met je collega’s en klanten? Ben je communicatief vaardig en bovenal enthousiast? Ga dan aan de slag bij FHC Formulebeheer.

FHC Formulebeheer is een franchise-organisatie met 3 formules in horeca, fastfood en catering. We werken met 22 medewerkers vanuit Nieuw-Vennep en bieden ondersteuning in allerlei vormen aan de 160 franchisevestigingen. We werken in een ondernemende wereld, waardoor onze medewerkers ook ondernemend zijn. Dat betekent dat iedere collega veel verantwoordelijkheid krijgt. Eigen initiatief wordt zonder meer gewaardeerd!

De functie
Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het inboeken van de dagelijkse administraties (kas, bank, inkoop en verkoop) van de franchisenemers. Hierbij houd je zelf contact met de franchisenemers en de bedrijfscoaches en leg je verantwoording af aan de afdelingsmanager. Je staat met elkaar en met de klant in contact om de resultaten te bespreken en zorgt voor de correcte afhandeling van cijfers.

Wij vragen:
● Minimaal afgeronde relevante MBO opleiding (administratie/boekhouding)
● Kennis van boekhoudsystemen (bij voorkeur Twinfield in combinatie met Basecone)
● Ervaring met het inboeken van financiële administraties
● Pro-actief probleemsituaties kunnen signaleren
● Klantvriendelijke en dienstverlenende instelling
● Flexibele houding, enthousiasme en veel inzet

Wat bieden wij:
Een uitdagende functie waar jij met jouw werk bijdraagt aan het succes van de formules. Je werkt zelfstandig maar staat er zeker niet alleen voor! We hebben een enthousiast en hecht team dat altijd voor elkaar klaar staat. We bieden een fijne werkomgeving met goede koffie en iedere dag een verzorgde lunch! Je ontvangt een marktconform salaris en er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Het starten van de functie op korte termijn behoort tot de mogelijkheden en is gewenst.

Voldoe jij aan bovenstaande criteria en ben je geïnteresseerd in de functie?
Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief met CV per mail op ehouweling@fhc-formulebeheer.nl t.a.v. mevrouw Elisa de Jong-Houweling.

Voor telefonische inlichtingen: 0252 – 620620
www.fhc-formulebeheer.nl | acquisitie niet gewenst


Over ons

FHC Formulebeheer is een in 1994 opgerichte franchise-organisatie met passie voor ondernemen en de horeca. Het ontwikkelen en beheren van de diverse formules gebeurt bij FHC Formulebeheer op een bijzondere manier. Namelijk, in nauwe samenwerking met enthousiaste ondernemers, sterke A-merken en horecatotaalgrossiers. Gezamenlijk worden trends en ontwikkelingen op de voet gevolgd en desgewenst doorgevoerd in de formules. Alles onder het motto ‘samen ondernemen’.