De kracht van FHC Formulebeheer

Het succes van FHC Formulebeheer zit in de manier van samenwerken. De kreet ‘samen ondernemen’ is wat onze manier van franchise het beste weergeeft. We hebben een krachtige formule waar je als ondernemer van profiteert, maar de ondernemer is verantwoordelijk voor het succes. Onze 6 pijlers vertalen onze vorm van samenwerking eenvoudig! Bij het creëren van de huisstijl van FHC Formulebeheer is dit de basis geweest.

FHC Formulebeheer Samens

Samen betrokken

Bij FHC Formulebeheer sta je er niet alleen voor. Betrokkenheid komt vanuit de bedrijfscoach, maar ook marketing en administratie. Wij kijken samen met jou wat jij nodig hebt.

Samen succes hebben

De franchiseformules zijn open en modern waarmee we ondernemers succesvoller willen maken. De formule maakt het werk leuker, het bespaart veel tijd en het levert onderaan de streep veelal meer rendement op.

Samen inzicht krijgen

Met ruim honderd succesvolle ondernemers kun je goed vergelijken. Niet alleen cijfermatig, maar ook planmatig. Door de uitgebreide ervaring verloopt een verbouwing of nieuwe actie daardoor op tijd en volgens plan!

Samen beter eten

Bij de formules is kwaliteit altijd het uitgangspunt. We bieden kwaliteit producten en we volgen alle duurzaamheidsmaatregelen waar mogelijk en zinvol.

Samen de beste zijn

We kiezen elk jaar de ondernemers van het jaar. Op die manier stimuleren wij ondernemers om het beste uit hun eigen bedrijf te halen

Samen lokaal smullen

Het is mooi om te zien hoe regionale lekkernijen een succes blijken. Heb jij een heerlijke huisgemaakte specialiteit? Bij ons kun je die gewoon op je menukaart te zetten!