FHC FORMULEBEHEER: FAMILIEBEDRIJF MET CAFETARIAROOTS

FHC Formulebeheer is een in 1994 opgerichte franchise-organisatie met passie voor ondernemen en de cafetariabranche. De oprichter Wim Markwat is zelf cafetaria-ondernemer en weet daarom als geen ander hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. Zijn passie en ervaring voor het Family bedrijf wilde hij graag delen en dat was de drijfveer om FHC Formulebeheer op te richten. Eind 2008 droeg Wim de leiding van FHC over aan zijn zoon Ralph.

Het ontwikkelen en beheren van de diverse formules gebeurt bij FHC Formulebeheer op een bijzondere manier. In nauwe samenwerking met enthousiaste ondernemers, sterke A-merken en horecatotaalgrossiers, worden trends en ontwikkelingen op de voet gevolgd en desgewenst doorgevoerd binnen de formules.

Nu, 30 jaar later, telt de organisatie meer dan 100 fastservice-vestigingen en meer dan 50 schoolcatering locaties verdeeld over drie formules; Family, Foodmaster en VITAL. Hoewel het voor veel mensen in eerste instantie een vreemde combinatie lijkt, fastfood en gezonde schoolcatering, past de combinatie juist heel goed. Bij zowel de cafetaria’s als de schoolkantines is er sprake van piekuren. De expertise van FHC op dit gebied sluit goed aan bij catering. Daarbij zien we in de cafetaria’s veel jonge gasten. Door op scholen gezonde voeding aan te bieden geven we aan dat voor beide plek is, zowel gezonde als lekkere keuzes, zolang dit maar in balans is.

 
“Het gezamenlijk streven naar succesvol ondernemerschap is wat de partijen bindt, maar bovenal is de lokale kennis en kunde van de ondernemer bepalend voor het succes van de samenwerking. Binnen het bewezen kader van FHC Formulebeheer is ruimte om vrij te ondernemen en het formulesucces uit te bouwen.” – Ralph Markwat
 
Werken bij FHC Formulebeheer
Bij FHC Formulebeheer draait alles om samenwerking en teamverbinding. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals met een passie voor de horeca en een sterke ondernemersgeest. Samen werken we dagelijks aan het ondersteunen van onze franchiseondernemers en het ontwikkelen van innovatieve concepten. Naast hard werken, hechten we bij FHC Formulebeheer ook veel waarde aan plezier en teambuilding. We organiseren regelmatig gezellige borrels waar we samen kunnen ontspannen en successen vieren. Bovendien kijken we elk jaar uit naar onze toffe uitjes, die de teamspirit versterken en voor onvergetelijke herinneringen zorgen.
 
Ons hechte team en de fijne werksfeer maken FHC Formulebeheer tot een dynamische en inspirerende plek om te werken. We zijn trots op de samenwerking en de resultaten die we samen behalen, en we kijken uit naar een succesvolle toekomst. 
BEKIJK ONZE VACATURES

Bezoek ons kantoor

Ontmoet de FHC Legends

Wesley

Met zijn creativiteit, toewijding en oog voor perfectie zet Wesley al meer dan 12 jaar zijn stempel op ons formulehuis, hiermee is hij fundamenteel voor ons team.

Elisa

Met meer dan 20 jaar ervaring bij FHC Formulebeheer is Elisa de rots in de branding van onze financiële afdeling. Haar inzet en nauwkeurigheid maken haar dé onmisbare controller.

Gilbert

Zijn resultaatgerichte aanpak, betrokkenheid en innovatieve werkwijze maken hem al meer dan 18 jaar essentieel voor FHC Formulebeheer en helpt onze ondernemers elke dag te groeien.

Mieke

Een stabiele kracht, kundig op het gebied van Financiële administratie en een vertrouwd gezicht voor onze ondernemers, bij haar zijn hun financiële bedrijfsgegevens in goede handen. 

Joop

Een onmisbare steunpilaar binnen FHC Formulebeheer, zijn uitgebreide ervaring en gepassioneerde betrokkenheid bij onze ondernemers maakt hem van onschatbare waarde.