Foodmaster is een vette formule met gezond rendement. We zijn een traditionele cafetaria in een modern jasje. Start jij jouw eigen Foodmaster, dan profiteer je van de kracht van een succesformule en uitgebreide ondersteuning.

De franchiseformule Foodmaster

Foodmaster is een oer-Hollandse cafetaria in een modern jasje. De formule viert de klassieke Hollandse snacks, zoals de frikandel en de kroket, door echt goede kwaliteit te bieden. Een A-merken assortiment dus! En tegelijkertijd zorg voor de producten die over de toonbank gaan.

Snackbar, cafetaria, foodmaster

Foodmaster is helemaal van deze tijd. Het frisse denim en stoere materialen als beton en eiken zorgen voor een strakke uitstraling. Ook online is Foodmaster actief. Zo’n dertig procent van de Foodmasters in Nederland is actief in bezorgen. Het concept leent zich perfect voor deze trend, juist omdat Foodmaster snel producten bereid. Voor veel van onze ondernemers is het toevoegen van een bezorgplatform ook bijzonder lucratief!

Ben jij de nieuwe Foodmaster-ondernemer?

Foodmaster-ondernemers zijn echte frituurfanaten. Ze houden ervan om klanten te verwelkomen en snel te kunnen helpen met een maaltijd of snack. Als Foodmaster-ondernemer ben je een meester van de frituur!

Locatie

Bij Foodmaster laten we ons inspireren door stijlelementen van vroeger, zo blijven we dichtbij de traditionele cafetaria. Wel plaatsen we dat in een stoer en modern jasje. We maken gebruik van materialen als beton en hout. Ook denim komt terug in de stijl, zoals de denim bank. Denim is volgens ons net zo tijdloos als de cafetaria.

Bij Foodmaster hebben we speciale bouw- en verbouwbegeleiding waar je als franchisenemer handig gebruik van kunt maken. Hij bekijkt de mogelijkheden voor het inrichten van jouw Foodmaster, waarbij ook de optimale routing wordt bepaald. Als franchisenemer van Foodmaster ontvang je korting op je apparatuur, zoals de bakwand.

Lees meer over bouwbegeleiding voor jouw nieuwe Foodmaster.

ASSORTIMENT

Bij Foodmaster houden we van lekker eten. Daarom zijn we altijd op zoek naar alleen het beste assortiment en de lekkerste producten. Daarbij is het traditionele cafetaria assortiment altijd de basis, maar kijken we hoe we daarin kunnen blijven verrassen. Wat dacht je van de creamy cheese saus, welke we samen met Remia hebben ontwikkeld. Maar ook verrassende frites specials en (h)eerlijke premium burgers winnen terrein op de assortimentlijst van onze Foodmasters.

Snacks blijven onverminderd populair. Voor deze productcategorie werken we uitsluitend met A-merk fabrikanten om de kwaliteit de kunnen garanderen.

Het assortiment van Foodmaster; altijd lekker, van goede kwaliteit en met een gezonde marge!

Open jouw eigen Foodmaster-vestiging!

Spreekt Foodmaster jou aan en wil je vrijblijvend meer informatie over wat het inhoudt om jouw eigen vestiging te openen? Vul onderstaand formulier in, bel naar 0252 620 620 of mail naar info@fhc-formulebeheer.nl

Download hier onze brochure

Invulformulier