Formule Coach (Scholen)Catering (Parttime)

Formule coach (Scholen)catering

Wil jij jouw passie voor de horeca omzetten in een geweldige carrièrekans? Bij onze snelgroeiende organisatie hebben we een fantastische mogelijkheid voor commerciële talenten zoals jij!

FHC Formulebeheer is een toonaangevende organisatie met 3 heerlijke fastservice formules binnen de horeca. In de wereld van eten en drinken worden onze franchiseformules Family, Foodmaster en VITAL steeds bekender. Inmiddels is ons formulehuis in 30 jaar tijd gegroeid naar ruim 150 vestigingen door heel Nederland. Onze missie is om onze ondernemers te ondersteunen bij het opzetten en laten groeien tot succesvolle bedrijven. Wij begeleiden onze ondernemers van A tot Z.

Dit alles bewerkstelligen we met een team van 25 gedreven collega’s vanuit ons hoofdkantoor in Nieuw-Vennep. Er wordt met veel passie, humor en aandacht voor elkaar gewerkt om de gestelde doelen te bereiken. We lunchen elke werkdag met elkaar en genieten van een volledig verzorgde lunch met gezonde salades, vers afgebakken broodjes en natuurlijk goede koffie. Op vrijdag is het, hoe kan het ook anders, fryday. Uiteraard vergoeden we na zo’n lunch ook je sportschool om lekker fit te blijven.

Wat houdt jouw functie als Formule coach in:

 • Jouw taak omvat de totale coaching van onze ondernemers. Hieronder vallen; het delen van vakgerichte kennis, het trainen en ondersteunen van personeel, het opstellen van menu’s en het coördineren van promotieacties.
 • Vervolgens ben je de formulecoach die samen met het team streeft naar de beste bedrijfsresultaten.

We zoeken iemand die:

 • Ervaring heeft in de horeca of catering en gastbeleving op nummer 1 heeft staan
 • Bij voorkeur bekend is met HACCP-richtlijnen en operationele procedures. Is dit niet het geval, dan leren we het je uiteraard!
 • Energiek en overtuigend is, met goede communicatieve vaardigheden.
 • Commercieel inzicht heeft.
 • Flexibel is en een echte teamspeler.
 • Minimaal een MBO werk- en denkniveau heeft.

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris en extra voordelen zoals een telefoon, laptop, sport abonnement en pensioenopbouw.
 • Volop kansen voor professionele ontwikkeling en groei.
 • Gezellige bedrijfsuitjes en een heerlijke vrijmibo om het teamgevoel te versterken.

Klinkt dit als jouw droombaan? Kom dan ons FHC team versterken en solliciteer direct! Zelfs als je nog niet alle vereisten volledig beheerst, willen we graag van je horen. Stuur een berichtje voorzien van CV naar Bernd Beekman, bbeekman@fhc-formulebeheer.nl en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team! Uiteraard mag je hem ook een appje sturen via 06-15120632, wel zo gemakkelijk en snel.

 • Bureaus pennen neer, wij werven graag zelf onze aankomende collega’s. Kortom, acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Over ons

FHC Formulebeheer is een in 1994 opgerichte franchise-organisatie met passie voor ondernemen en de horeca. Het ontwikkelen en beheren van de diverse formules gebeurt bij FHC Formulebeheer op een bijzondere manier. Namelijk, in nauwe samenwerking met enthousiaste ondernemers, sterke A-merken en horecatotaalgrossiers. Gezamenlijk worden trends en ontwikkelingen op de voet gevolgd en desgewenst doorgevoerd in de formules. Alles onder het motto ‘samen ondernemen’.