Family 26-06-2024

Nieuwe Family-vestiging opent haar deuren in Markelo!
Family Markelo is een feit, wij presenteren met veel trots deze nieuwe aanwinst binnen FHC Formulebeheer. Onder leiding van twee gedreven ondernemers: Ruben Kuiper en Daniel Kranen, zetten zij Family op de kaart in Markelo.  

Jeugdvrienden verwezenlijken hun horeca droom 
Ruben en Daniel, twee jeugdvrienden met een gedeelde passie voor heerlijk eten en gastvrijheid, besloten een half jaar geleden hun horecadroom waar te maken. Nu is het zo ver, een gezellige en sfeervolle Family vestiging met talloze mogelijkheden opent haar deuren. Deze vestiging heeft alles wat een Family moet hebben en eigenlijk nog net iets meer. Naast een sfeervol eethuis, prachtig terras voor de deur en een geroutineerde afhaal is er zelfs een mogelijkheid een besloten familie event te vieren in de naast gelegen gezellige ruimte. Voor gezellige besloten bijeenkomsten ben bij Family Markelo aan het juiste adres.  

Gastvrijheid en toegankelijk 
Family Markelo biedt ruime parkeergelegenheid voor de deur waardoor de Family’s Favorieten gerechten altijd eenvoudig binnen handbereik zijn. Heel gemakkelijk wanneer je jouw gerecht komt afhalen en kiest voor Family voor thuis. Daarbij is zowel in het eethuis als op het terras altijd wel een plekje te vinden. Family Markelo komt zelfs bij je thuis of op het werk want bezorgen doen zij in Markelo en Goor.  

Variatie en kwaliteit op het menu 
Bij Family Markelo draait alles om het genieten van heerlijk eten en een gezellige sfeer. Ruben en Daniel bieden een gevarieerde menukaart met vertrouwde Family’s Favorieten, maak kennis met de heerlijke burgermenu’s en Frites specials of proef de verrassende seizoensspecials.  

Ervaar de unieke sfeer van Family Markelo!  
Ook nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe Family in Markelo? Kom dan snel eens langs en ervaar het zelf! Ruben en Daniël kijken ernaar uit om je te verwelkomen in hun prachtige Family.    
Kom snel langs en proef de gastvrijheid van Family Markelo! 

Goorseweg 27 
7475 BB Markelo