Family 24-06-2024

Ontdek Family Deventer: Waar iedereen zich thuis voelt!  
Met trots presenteren we Family Deventer, een nieuwe aanwinst binnen de FHC Formulebeheer-familie. Onder leiding van het ervaren ondernemers duo Joshua en Allard, belooft Family Deventer een warme en gastvrije bestemming te worden voor de inwoners van Deventer. 

Van droom tot werkelijkheid, ondernemers Joshua en Allard hebben de nodige ervaring op het gebied van horeca. Zij hebben een ware passie voor gastvrijheid en lekker eten en dit kunnen zij helemaal kwijt binnen de Family formule. Na een flinke verbouwing zijn ze er helemaal klaar voor, met een verrassende kaart en ruime bestelmogelijkheden maken ze het voor zowel de omliggende bedrijven als de inwoners van Deventer mogelijk te genieten van een welverdiende lunch of een Family waardige maaltijd.  

Verbouwd en centraal 
Het volledig verbouwde eethuis straalt een gezellige en warme Family sfeer uit, hier ben je altijd welkom en staat er natuurlijk iets lekkers voor je op tafel. Gasten worden uitgenodigd om te genieten van Family’s Favorieten burgers, heerlijke frites specials, lekkere maaltijdsalades of een ontspannen koffiemoment. Zowel voor een goede lunch of smaakvolle avondmaaltijd ben je bij Family Deventer aan het juiste adres.  

Ervaar de unieke sfeer van Family Deventer! 
Ook nieuwsgierig geworden naar Family Deventer? Kom dan snel eens langs en ervaar het zelf! Joshua en Allard kijken ernaar uit om je te verwelkomen in hun prachtige Family. 

Adres  
Londenstraat 1 
7418 EE Deventer