Frans Mulder, een ondernemer pur sang afkomstig uit Zuidlaren heeft de deuren van de nieuwe Foodmaster No5 geopend in Westerbork. Een reeds bekend snackpunt in het dorp met een zeer plaatselijk karakter. Het is dan ook niet voor niets dat deze naam behouden blijft. Frans; “Voor vele mensen uit de omgeving is deze plek al favoriet, daarom heb ik besloten No5 in de naam te behouden zodat men weet dat ze hier nog altijd te recht kunnen en daarbij is het een zeer herkenbare toevoeging omdat deze Foodmaster op nummer 5 in de Hoofdstraat is gevestigd. De vestiging is inmiddels voorzien van een opvallende en in het oog springende gevel. Maar ook de binnenkant is een bezoekje waard.

Frans staat te popelen om zijn gasten te ontvangen, hij vervolgt enthousiast zijn verhaal: “Ik heb altijd al zoiets als dit voor mezelf willen beginnen. De afgelopen jaren heb ik als ondernemer binnen de detailhandel gewerkt en daarvoor was ik werkzaam binnen de horeca. Het is dan ook niet voor niets dat deze branche me altijd is bijgebleven, het mensen naar hun zin maken en laten genieten van lekker eten vind ik nog altijd fantastisch. Ik heb daarom besloten een aantal herkenbare producten in het assortiment te behouden zoals de, in Westerbork bekende, heerlijke pizza’s maar ook het Foodmaster assortiment met populaire fritesspecials te verenigen. Dit is wel dé snackbar van Westerbork, daarom staan nog altijd de vertrouwde gezichten van het team voor de gasten klaar. Dit team werkt als een geoliede machine en dit zijn bekende gezichten in het dorp.” In Westerbork worden jaarlijks diverse activiteiten georganiseerd. Hier was Frans al bekend mee, al woont hij zelf aan de andere kant van Assen. Uiteraard zal hij met Foodmaster No5 zijn steentje bijdragen aan het jaarlijkse activiteitenprogramma. 

Frans: “Het eerste jaar zal ik mij volledig richten op de take-away functie van deze vestiging maar gedurende de tijd zit het wel in de planning om ook de mensen thuis te kunnen voorzien van de heerlijke Foodmaster gerechten door deze ook te gaan bezorgen. We gaan al wel de eerste stap zetten naar een online bestelplatform, hiermee kunnen we de rust in de vestiging behouden en dit is voor de klant ook een extra service. Zij hoeven dus niet meer te bellen of te wachten in de vestiging.” Daarnaast zit er nog een verandering aan te komen en zal het assortiment verder worden aangevuld met een opmerkelijk product waar de vestiging zich mee zal onderscheiden.  Zij zullen zich namelijk gaan specialiseren in heerlijke en mooi opgemaakte ijskoffies.  Dit is zeker het proberen waard, kom gezellig langs in deze nieuwe vestiging en proef het zelf.

Foodmaster No5
Hoofdstraat 5
9431 AB Westerbork