Sinds vorige week kan er weer een extra school genieten van een Vital schoolkantine. Het Pallas Athene College in Ede koos voor Vital als partner voor hun schoolkantine.

Een van de succesfactoren van Vital is dat de vestigingen gerund worden door lokale ondernemers. We zijn dan ook blij dat de Edense ondernemer Henk van Keulen de uitdaging aangaat om in deze roerige periode een Vital schoolkantine te starten. Henk van Keulen exploiteert verschillende cateringconcepten en is dan ook geen onbekende in Ede.  Waarom Henk koos om een Vital kantine te openen? Henk spreekt enthousiast: “‘Het leven in te kort om slecht te eten’ en ‘Food is the ingrediënt that binds us together’, dat zijn twee van mijn favoriete quotes. Dit zijn niet zomaar quotes, het zijn spreuken die heel mooi samenkomen in het nieuwe project van de (gezonde) schoolkantine van het Pallas Athene College.”

We wensen Henk veel succes en vertrouwen erop dat de leerlingen en medewerkers van het Pallas Athene College gaan genieten van wat er dagelijks uit zijn keuken komt!