Na maandenlange voorbereiding is het dan nu eindelijk zo ver, Family Oldemarkt is een feit en het resultaat mag er zijn. Ondernemers Edwin en Jessika maken binnen het formulehuis een overstap naar het sfeervolle fastservice dining concept Family. Het was rennen en vliegen tot het laatste moment maar het resultaat mag er zijn spreekt Jessika enthousiast.

Samen met haar man Edwin en hun twee kinderen, toen in de leeftijd van vijf en acht jaar begonnen zij zes jaar geleden aan hun avontuur in Oldemarkt. Edwin met ruime ervaring als chef-kok verdiende zijn sporen door het koken in verschillende keukens. Zij zette de stap naar een eigen restaurant, beter bekend als het Hof van Holland en de naastgelegen cafetaria, die kregen ze erbij. Het was voor de cafetaria dat zij in zee gingen met FHC Formulebeheer en hier een Foodmaster opende. Voor de familie Oostinga  was dit pand liefde op het eerste gezicht en zo begonnen zij aan hun avontuur. Inmiddels zes jaar verder hebben ze het restaurant en de cafetaria op de kaart gezet en zijn helemaal gesetteld in Oldemarkt. Jessika spreekt uitgelaten; “Het was een grote stap, vanuit Meppel zijn we ons gaan settelen in Oldemarkt maar we zijn hier zo welkom ontvangen en de kinderen willen hier dan ook voor geen goud meer weg”. Maar nu, zes jaar later is het restaurant aan een restyling toe en dan is de enige logische stap voor familie Oostinga natuurlijk een Family.  Een gezellig en sfeervol eethuis waar je kan genieten van diverse lekkere gerechten en uiteraard is de hele familie hier welkom.

Jessika; “De samenwerking met FHC Formulebeheer gaat inmiddels al een tijdje mee, zo wisten we dat ook deze ombouw naar een Family restaurant helemaal goed zou komen. We hebben deze samenwerking weer als ontspannen en professioneel ervaren. Edwin heeft, dankzij zijn jarenlange ervaring, zelf de keuken tekening gemaakt voor de meest optimale routing. Het restaurant is echt prachtig geworden, de klanten herkennen het vast niet meer terug.”

Wat de klanten natuurlijk wel zullen blijven herkennen zijn de spraakmakende spareribs, de huisgemaakte lasagne en vers gebakken appeltaart. Deze blijven op de menukaart van het volledig verbouwde restaurant. Jessika vervolgt; “de huisgemaakte appeltaart is juist voor de fietsende toeristen altijd een heerlijk pauzemomentje, dit blijft uiteraard in het assortiment. Verder kunnen de gasten genieten van flatbreads, diverse Family’s Favorieten burgers en verdraaid lekkere ijsjes. We zullen het aanstaande ijsseizoen feestelijk openen door de kinderen op een lekker kinderijsje te trakteren. Daarbij nodig ik iedereen uit om van onze heerlijke nieuwe menukaart te proeven en diverse gerechtjes te proberen. We hopen natuurlijk dat we, zodra de terrassen weer open mogen, gezellig met onze gasten kunnen proosten op een nieuw begin, op Family Oldemarkt.