Bianca en Calvin, twee ervaren horecaondernemers zetten de stap om open te gaan en te verbouwen in coronatijd. “Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en de horeca blijft toch trekken”, zegt Bianca vol vertrouwen. Al enige tijd zijn zij de trotse eigenaren van het prachtige Family pand, echter kwam er helaas steeds weer iets op hun pad wat de voortgang in de weg stond met als klap op de vuurpijl het coronavirus. Maar nu na maanden van voorbereiding is het dan echt bijna zover, Family in Bovenkarspel kan haar deuren openen.

Bianca en Calvin zijn afkomstig uit een waar horecagezin, zo had Bianca’s vader in Enkhuizen een Chineesrestaurant en runde Bianca en Calvin ook samen een Chineesrestaurant in de streek. In de loop der tijd waren er steeds minder echte authentieke Chinese koks te vinden en omdat Bianca en Calvin kwaliteit op nummer 1 hebben staan en onafhankelijk willen zijn kozen zij ervoor om zich op een andere branche te richten. Zo kwamen zij 4 jaar geleden in de snackwereld terecht. Ze opende een zaak in de Randstad maar het eetgedeelte was te klein en ze miste de streek toch ook wel een beetje, zodoende begonnen zij om zich heen te kijken. Zij kwamen uit in Bovenkarspel en wat missen ze in Bovenkarspel, dat vroegen zij zich af en het antwoord hadden zij al snel klaar: een (h)eerlijk betaalbaar casuel dining concept als Family.

Bianca vervolgd haar verhaal: “Een plek waar voor iedereen de deur openstaat en we mensen op diverse momenten van de dag kunnen bedienen met talrijke heerlijke gerechten. Een plek die leuk is voor gezinnen, ouderen of jongeren en die plek hebben we met deze Family gemakkelijk kunnen creëren. Een sfeervolle eetgelegenheid als dit wordt echt gemist in Bovenkarspel, wij zijn er voor de hele familie, van jong tot oud en wel met 300m2.” De keuze voor de formule Family was dan ook snel en gemakkelijk gemaakt. Omwonende die langs lopen gluren naar binnen en kunnen niet wachten om plaats te mogen nemen in een van gezellige hoekjes die zij hebben gecreëerd. Ook mogelijk nieuwe personeelsleden komen af op de gezelligheid die deze, nog niet geopende, Family nu al met zich mee brengt.

Op 1 juli zullen de deuren van Family in Bovenkarspel dan eindelijk officieel open gaan. Bianca en Calvin kunnen niet wachten om hun gasten te verwelkomen in deze sfeervolle Family.