Foodmaster 02-04-2024

Schiedam, 1 april 2024 – Foodmaster Malmö in Schiedam heeft nieuwe eigenaren! Xiaohong Hu en Shixue Zheng staan aan het roer van deze vertrouwde eetgelegenheid, klaar om hun passie voor lekker eten en gastvrijheid met de lokale gemeenschap te delen. 

Xiaohong en Shixue zijn ervaren ondernemers in de horecawereld. Na jarenlang een Surinaams afhaal- en bezorgrestaurant te hebben gerund in Spijkenisse, hebben ze besloten om een nieuw avontuur aan te gaan en Foodmaster Malmö over te nemen. Met hun dochters Jenny, Anita en Nancy, die ook actief betrokken zijn bij het familiebedrijf, zetten ze zich in om de traditie van lekker eten en gezelligheid voort te zetten. 

Foodmaster Malmö blijft dezelfde vertrouwde plek voor de lekkerste snacks, burgers en frites, maar onder leiding van Xiaohong en Shixue zal het een frisse impuls krijgen. Met 42 zitplekken binnen en 8-12 zitplekken buiten biedt Foodmaster Malmö voldoende ruimte om te genieten van de lekkerste Foodmaster snacks. Gratis parkeren op slechts 200 meter afstand en een bushalte even verderop maken het gemakkelijk bereikbaar voor iedereen. 

“We zijn erg enthousiast om onze klanten te laten kennismaken met onze heerlijke gerechten en gastvrije service,” zegt Xiaohong.”Bij Foodmaster Malmö draait alles om lekker eten, gemak en plezier, en ze kijken ernaar uit om hun passie met Schiedam en met name de wijk Malmö te delen.” 

Voor meer informatie over Foodmaster Malmö en de nieuwe eigenaren, bezoek de website www. schiedam.foodmaster.nl

Adres 
Malmö 83 
3124 KG Schiedam