Foodmaster 08-04-2024 

Foodmaster De Delle: De ontmoetingsplek in Middelstum 
Er staat een smakelijk avontuur op het punt van beginnen in Middelstum! Foodmaster De Delle opent haar deuren, een spiksplinternieuwe Foodmaster-vestiging. Gelegen in een historisch pand uit 1895 aan de Delleweg, belooft De Delle een authentieke en tegelijkertijd eigentijdse smaakervaring te bieden. 

Ervaring en Enthousiasme Samengebracht: Michel en Alexander aan het Roer 
Achter deze smaakvolle Foodmaster staan Alexander en Michel, de trotse eigenaren van Foodmaster De Delle. Met maar liefst 18 jaar ervaring in de fastservice willen ze hun kennis en passie bundelen om hun eigen zaak te runnen. Voormalige concurrenten, nu partners, samen omarmen zij de rijke historie van De Delle en geven er een nieuwe toekomst aan. Hun gezamenlijke missie is om De Delle te laten uitgroeien tot dé ontmoetingsplek voor jong en oud, waar gastvrijheid en heerlijke gerechten van A-kwaliteit centraal staan. 

Lekker, Gemakkelijk en Snel: Het Motto van Foodmaster De Delle 
Bij Foodmaster De Delle draait alles om het genieten van de lekkerste snacks en maaltijden, zonder gedoe. Of je nu zin hebt in een klassieke kroket, een heerlijke burger of verfrissende milkshake, bij Foodmaster De Delle vind je altijd iets om je snacktrek te stillen. Het assortiment omvat ook heerlijke gehaktballen en spareribs, bereid in samenwerking met de bekende slager van Zuidhof. Dit zijn specials die je niet mag missen en het proeven waard zijn. Het enige dat je hoeft te doen is bestellen bij Foodmaster De Delle. 

Gemakkelijk Bereikbaar en Binnenkort Bezorgopties Beschikbaar 
Gelegen in het hart van Middelstum, is Foodmaster De Delle gemakkelijk bereikbaar per fiets, bus of auto. Met ruime parkeergelegenheid in de buurt, is het afhalen van je Lekkerste Foodmaster gerechten erg eenvoudig. En binnenkort bieden ze zelfs bezorgopties aan, zodat je ook thuis kunt genieten van de allerlekkerste burgers en andere gerechten van Foodmaster De Delle. 

Foodmaster De Delle 
HEERESTRAAT 25 
9991BE MIDDELSTUM