Xiaoli en haar zoon Kenny nemen Foodmaster Aan ’t Zand in Werkhoven over. Foodmaster Werkhoven is gevestigd op een gezellige en mooie locatie in Werkhoven en nog altijd het adres voor de beste snacks en lekkerste frites van Werkhoven.

Gastvrijheid en  Kwaliteit staat voorop bij Foodmaster Aan ’t Zand
Xiaoli en Kenny werken al enige tijd mee in deze drukke cafetaria, voor hen is de cafetaria geen onbekend terrein. Zij kennen de winkel en de veelal vaste gasten inmiddels erg goed doordat ze hier al enkele maanden aan de slag zijn gegaan. Kenny: “Het was liefde op het eerste gezicht, een prachtige winkel op een gezellig plekje in Werkhoven.” Ze genieten van de gasten die ze mogen verwelkomen in het gezellige Werkhoven. Moeder en zoon staan iedere dag met een grote glimlach klaar voor hun gasten. Bij Foodmaster Aan ’t Zand ligt de focus op gastvrijheid en kwalitatief goede producten. Xiaoli, heeft veel ervaring binnen de horeca en staat te popelen om Werkhoven kennis te laten maken met haar gastvrijheid. Xiaoli spreekt enthousiast: “We willen dat de inwoners van Werkhoven zich welkom voelen wanneer zij even iets makkelijks willen eten of een hapje buiten de deur willen doen. Pandi, versterkt het team bij Foodmaster Werkhoven, hij is specialist in het bakken van krokante friet en de beste snacks. Dochter Jenny maakt de lekkerste ijsjes, heb jij al eens de nieuwe sundae special geproefd?

Vertrouwd en lekker eten
Bestaande specialiteiten die lokale bekendheid hebben in Werkhoven en omgeving hebben zij op de kaart laten staan. Zo is bepaald vlees afkomstig van John Verbree en het brood van Sjaak Doeleman. Uiteraard hebben ze ook een aantal nieuwe eigen specialiteiten toegevoegd aan de menukaart. Kom eens langs en probeer de Stoof Aan ’t Zand of Spareribs uit eigen keuken. Kenny: “Wij staan graag voor jullie klaar en hopen je snel te begroeten in onze Foodmaster. “