Family 20-03-2024

Family Rilland verwelkomt gasten in unieke vestiging van AVIA Vollenhoven 

De opening van Family Rilland is een feit, hiermee wordt een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de inmiddels 30 jaar bestaande Family formule. Na maanden van zorgvuldige voorbereiding is het dan nu zo ver, Family Rilland is er klaar voor om hun gasten te verwelkomen in deze sfeervolle Family vestiging.  

Met een schat aan ervaring binnen de (scholen)catering begrijpt FHC Formulebeheer, het formulehuis achter de succesformule Family, als geen ander het belang van efficiëntie en kwaliteit op een high traffic locatie. Bij Family Rilland komen de twee werelden, van high traffic i.c.m. een sfeervol eethuis op perfecte wijze samen, hierbij ligt de nadruk op beleving en gastvrijheid. De toegevoegde waarde van een gezellig eethuis met fantastische kwaliteitsproducten binnen petrol is essentieel, vooral nu de verblijfsduur op tankstations steeds langer wordt door de toename van elektrische voertuigen.  

Bij Family Rilland kunnen gasten terecht voor een heerlijk kop koffie, een lekkere lunch of één van de andere Family’s Favorieten gerechten. Of het nu gaat om een snelle pitstop voor een smakelijke lunch of een uitgebreide maaltijd voor onderweg of thuis, bij Family Rilland is altijd iets lekkers te vinden. Hier kun je nog even je laptop openslaan, met het gezin genieten van heerlijke gerechten of kies je voor iets lekkers to go. Met een uitgebreid assortiment aan gerechten, waaronder de smaakvolle Family’s Favorieten burgers met krokante frites en diverse heerlijke broodjes, is er voor ieder wat wils. 

Kom eens langs, maak een korte of lange stop en proef de diverse Family’s Favorieten gerechten bij Family Rilland.  

Adres:  

Family 
De Poort 24 
4411 PA Rilland