Family 22-03-2024

Family Breda opent haar deuren op 25 maart! 
Family Breda is een gezellige bestemming vlak bij het hart van Breda, geleid door de ervaren ondernemers Fatma en Aydin Ernazci. Deze twee nieuwe gezichten in de vestiging weten als geen ander hoe je de focus op genieten moet behouden. Zij bieden (h)eerlijke producten en zorgen ervoor dat iedereen zich direct thuis voelt. Met een uitgebreid menu van favoriete gerechten en eigen specialiteiten, is Family Breda de perfecte bestemming voor een smaakvol en gezellig hapje eten in Breda. Uiteraard is het ook mogelijk om van deze gerechten thuis te genieten, bestel online jouw Family’s Favorieten.  
 
Genieten van Heerlijke Producten en Gezelligheid bij Family Breda 
Family Breda verwelkomt met trots haar gasten vanaf 25 maart 2024, met een feestelijke opening die draait om genieten van heerlijke producten en het creëren van een warme, familiaire sfeer. Onder leiding van de gepassioneerde ondernemers Fatma en Aydin Ernazci, belooft Family Breda niet alleen een plek te worden waar gezelligheid en heerlijk eten samenkomen, maar waar iedereen zich thuis voelt.  
 
Met een uitgebreid menu waar alleen de beste ingrediënten samen komen, biedt Family Breda een scala aan Family’s Favorieten burgers en frites specials. Daarbij kan je hier ook van een fantastische welverdiende lunch genieten en biedt Family Breda ook heerlijke frisse salades. Proef daarnaast ook de seizoensspecials en eigen specialiteiten, zoals de befaamde Durum kapsalons met 3 soorten vlees: Doner, kip, shoarma en Turkse pizza’s. 

Kom snel eens lekker proeven bij Family Breda, Fatma en Aydin zetten graag iets lekkers voor je klaar.  

Adres  
Stationslaan 85 
4815 GW Breda