Family 02-01-2024

Nieuwe Family IJmuiden geopend!

Een gloednieuwe Family heeft haar deuren geopend op een unieke locatie in IJmuiden. Deze vestiging biedt de mogelijkheid om aan te meren en te genieten van de heerlijke Family’s favorieten, zowel binnen als buiten met een prachtig uitzicht op het water. Zelfs als je niet met de boot komt, maar met de auto of ander vervoer, is er voldoende parkeergelegenheid voor iedereen.

Bij Family IJmuiden is er voor elk wat wils, variërend van uitgebreide frites specials en burgermenu’s tot gezonde maaltijdsalades, en natuurlijk vergeten we de kleinsten niet. Speciale kidsmenu’s zijn beschikbaar, waardoor Family de perfecte plek is voor de hele familie.

Duurzaamheid staat hoog op de agenda bij Family IJmuiden. Van bezorging met elektrische auto’s en fietsen tot investeringen in duurzame verpakkingsmaterialen; ze streven naar een bewuste en duurzame bedrijfsvoering.

Breng snel een bezoek aan Family IJmuiden op de Trawlerkade 83, 1976 CB in IJmuiden. Nabil en zijn team kijken ernaar uit om je te verwelkomen in dit gezellige eethuis, waar gezelligheid, samenzijn en duurzaamheid centraal staan!