FHC Formulebeheer 05-01-2024 

De nieuwste editie van de Cafetaria magazine, “Into the future” vind je binnenkort op de deurmat bij meer dan 5000 cafetaria’s en eethuizen door heel Nederland. Wat deze editie extra bijzonder maakt, is dat we niet alleen terugblikken op de afgelopen 30 jaar cafetaria’s, maar ook vooruitkijken naar de toekomst van onze branche.

Dompel jezelf onder in een unieke mix van nostalgie en vooruitgang, met boeiende verhalen, onvergetelijke momenten en een blik op de trends binnen de horeca en het cafetarialandschap. Ontdek de evolutie van cafetaria’s door de jaren heen en werp een blik op de innovaties die ons te wachten staan.

Wat kun je verwachten:

  • Terugblik op 30 Jaar FHC Formulebeheer: Ontdek het verhaal achter FHC Formulebeheer en werp een blik achter de schermen bij dit formulehuis.
  • Vooruitkijken: Verken de toekomst van de cafetariabranche en ontdek welke spannende ontwikkelingen ons te wachten staan in de komende decennia op het gebied van AI.
  • Samen ondernemen: Hoe werk je aan een geoliede routing binnen de vestiging en houd je alle wet- en regelgeving nauwlettend in de gaten? Hoe ga je om met de huidige generatie medewerkers?


Je leest het allemaal in de Cafetaria
De digitale versie van het magazine De Cafetaria “Into the future” is nu beschikbaar. Klik op onderstaande link om de nieuwe editie te ontdekken: Into the future Magazine – Editie 2024

Dank aan iedereen die deel heeft uitgemaakt van onze reis. Laten we samen uitkijken naar de volgende 30 jaar “Into the future”!