Februari 2024 – Nieuw-Vennep, Raalte

Na een jaar afwezigheid herwint VITAL-catering het vertrouwen met een smakelijke en inspirerende hereniging begin 2024. De opmerkelijke comeback van VITAL, de scholencateringformule van FHC Formulebeheer, als cateringpartner van het ROC van Amsterdam, in samenwerking met Cater Concept uit Raalte, volgt op een verloren aanbesteding in 2022. Intensief overleg met het ROC van Amsterdam heeft geleid tot de hereniging met Cater Concept, bekend om hun solide reputatie en hoogwaardige cateringdiensten. Met gepaste trots openden zij in een sneltreinvaart maar liefst zeven VITAL locaties op het ROC van Amsterdam.

Volgens Roy Heetkamp, directeur van Cater Concept, “Met vreugde keren we terug naar het ROC van Amsterdam en hervatten onze langdurige relatie. Ons doel is niet alleen heerlijke maaltijden te leveren, maar ook een eetervaring te creëren die aansluit bij de diverse smaken en voorkeuren van het ROC van Amsterdam. Met de formule VITAL past dit perfect.”

Over VITAL VITAL, het cateringconcept van FHC Formulebeheer, stimuleert een gezonde levensstijl waarbij balans en keuzevrijheid centraal staan voor de leerlingen.