Foodmaster De Draai in Heerhugowaard is onlangs geopend. Ondernemer Anh Khoa Tran kijkt uit naar het drukke voorjaar, maar bewoners van de nieuwbouwwijk weten de nieuwe cafetaria nu ook al goed te vinden.  Foodmaster De Draai is geopend in de gelijknamige nieuwbouwwijk in Heerhugowaard. Als de wijk voltooid is, staan er zo’n 2700 woningen met bijbehorende voorzieningen. Een uitstekende locatie voor een cafetaria, weet ondernemer Anh Khoa Tran (35). “We zitten in een winkelcentrum met onder andere een supermarkt, een kaaswinkel en een bakker.”

Goed gesprek met Foodmaster

Anh Khoa Tran runde hiervoor een Chinees restaurant in Duitsland. Vanwege persoonlijke omstandigheden keerde hij begin 2022 terug in Nederland om een nieuw bedrijf te starten. Hij kreeg het pand van Foodmaster in Heerhugowaard op het oog en ging in gesprek met de formule. “Dat was heel positief. We hebben onderzoek gedaan naar de formule en het is allemaal erg goed georganiseerd. Het pand is ingericht in de stijl van Foodmaster, maar we hebben vooral zelf de indeling gemaakt.”

Nu al lekker druk

Foodmaster De Draai is eerst geopend voor familie en vrienden en kort daarna voor het publiek. “Dat was best spannend. We hadden niet volop geadverteerd, maar het liep goed. Eigenlijk loopt het tot nu toe boven verwachting goed. Vanaf maart gaat het pas echt draaien, maar we hebben het nu ook al lekker druk.” Foodmaster De Draai heeft 25 zitplaatsen en doet ook aan bezorgen. “In het weekend staan we in totaal met negen tot tien medewerkers.”        

Oer-Hollandse snacktraditie

Foodmaster is een snackbarformule van FHC Formulebeheer en telt ruim vijftig vestigingen in heel Nederland. Bij Foodmaster staat de oer-Hollandse snacktraditie centraal, met kwaliteitsproducten in een eigentijdse omgeving. Naast de vertrouwde frites en snacks heeft de formule een ruim assortiment fritesspecials en premium burgers. Foodmaster Heerhugowaard wil op den duur ook Oosterse gerechten aan het menu toevoegen. 

Ook interesse in het starten van je eigen Foodmaster? Neem dan contact op.