Foodmaster 08-11-2023 

De jeugdige onderneemster
Op het prachtige Kervelplein is een fonkelnieuwe Foodmaster verschenen, ‘t Foodmaster Kervelplein, met de jonge en gedreven onderneemster Lotte aan het roer, opent zij haar deuren voor de lokale gemeenschap.

Lotte’s avontuur begon als een bijbaan in een lokale pizzeria, maar haar liefde voor eten en gastvrijheid bracht haar naar nieuwe hoogten. Na het afronden van haar opleiding, omarmde ze de rol van eigenaar van Foodmaster Kervelplein met ongekende passie. Met een stralende glimlach vormt Lotte het kloppende hart van deze vestiging.

Als je binnenstapt bij Foodmaster Kervelplein, word je verwelkomd door Lotte en haar toegewijde team, klaar om je smaakpapillen te verwennen en je met open armen te ontvangen. De cafetaria biedt gezellige zitplekken en een uitnodigend terras aan de voorkant, alles doordrenkt met een sfeer van warmte en gastvrijheid die je direct omarmt.

De menukaart is met zorg samengesteld en biedt gerechten bereid met liefde. Bij Foodmaster Kervelplein draait alles om kwaliteit, smaak en persoonlijke service.

Je vindt deze Foodmaster direct achter de Jumbo-supermarkt, wat het parkeren gemakkelijk en handig maakt. Of je nu op zoek bent naar een snelle hap onderweg of een ontspannen maaltijd in de cafetaria, Lotte en haar team bieden je een gevarieerde ervaring. Je kunt online bestellen en afhalen, allemaal aangepast aan jouw voorkeuren.

Lotte wil dat dit een plek is waar warmte en persoonlijke aandacht samenkomen. Hier ben je geen anonieme gast, maar een gewaardeerde vriend. Foodmaster Kervelplein: Waar smaak en gastvrijheid elkaar ontmoeten!

   

Nieuwe Foodmaster vestiging geopend