Persbericht Family 29-09-2023 

Family Veggie Weken!  

Family, de franchiseformule van vooruitstrevend formulehuis FHC Formulebeheer kondigen met trots de Veggie Weken aan, die de hele maand oktober zullen plaatsvinden. In lijn met de voortdurende inzet om een passend aanbod te kunnen bieden van de gerechten en te streven naar optimale gasttevredenheid, introduceren zij een heerlijke veggie variant van de meest spraakmakende burger uit het Family assortiment; de Herfstburger. 

Kies eens iets anders! 
Als toonaangevend merk begrijpt Family dat er steeds meer vraag is naar alternatieve dan wel plantaardige voedingsmiddelen die niet alleen heerlijk zijn, maar ook een duurzamere keuze vormen. Suzanne de Koning, marketingmanager FHC-Formulebeheer; “Met de Veggie Weken willen we onze gasten de mogelijkheid bieden om te genieten van smakelijke, vegetarische opties zonder concessies te doen op kwaliteit of smaak. We hebben zo’n uitgebreid aanbod, echter is niet iedereen hiervan op de hoogte. Hoe vaak bestel jij eens iets anders wanneer je een cafetaria bezoekt? Het werd tijd dat we één van onze meest populaire burgers ook in een vegetarisch jasje zouden steken en ik kan zeggen dit is fantastisch gelukt. Ik durf zelfs te stellen: Hij is nog lekkerder! Deze Herfstburger zal zelfs de meest fervente vleeseters versteld doen staan. De sappige burger wordt geserveerd op onze bekende Family brioche bun, met gebakken ui en champignons en een romige truffelmayonaise. Hier lik je je vingers bij af.” 

Vegetarisch snacken was nog nooit zo makkelijk. 
De Veggie Weken bij Family, haken uiteraard in op 4 oktober: Eet geen dierendag.  Het vegetarisch assortiment bestaat bij Family inmiddels uit zoveel lekkers dat je wel langer nodig hebt dan één dag om dit allemaal te proeven. Family biedt een breed scala aan vegetarische opties, waaronder verschillende veggie burgers, salades, snacks, frites specials en zelfs een waanzinnig smakelijke Vega-kapsalon. Vegetarisch snacken was nog nooit zo makkelijk. Bij Family willen zij hun gasten inspireren om een bewuste keuze te maken en te ontdekken hoe heerlijk en veelzijdig vegetarisch snacken kan zijn. 

Oktober kleurt Family groen 
De hele maand oktober kleurt Family door heel Nederland groen. De Veggie Weken vieren we uitbundig bij Family, je vindt voor onze winkels groene lopers en groene menukaarten die uitgebreid zijn met allerlei heerlijke veggie opties. We hopen dat deze speciale campagne niet alleen onze bestaande Familygasten zal plezieren, maar ook nieuwe mogelijke gasten zal aantrekken die trek hebben in een vegetarisch alternatief voor hun favoriete fastfoodmaaltijden. 

Family nodigt de pers en alle gasten uit om tijdens de Veggie Weken een extra bezoek te brengen aan onze vestigingen en kennis te maken met het overheerlijke veggie assortiment en hierbij de Herfstburger in het bijzonder te proeven.  

Over Family: Family is een toonaangevend cafetaria-eethuis formule dat bekend staat om de heerlijke burgers, frites specials en andere smakelijke maaltijden. Je kiest voor Family voor thuis en haalt de lekkerste gerechten af, vaak kan je deze ook thuis laten bezorgen, of je neemt plaats in het sfeervolle eethuis waar altijd iets lekkers voor je klaar staat. Family is er altijd en heeft voor iedereen iets lekkers op de kaart.