Family Beverwijk is weer open, Yunce ondernemer van Family Beverwijk, nam het besluit na veel wikken en wegen. Vrijdag 24 april was het dan zover, de deuren van Family Beverwijk staan weer open. De situatie was een tijd onzeker, niemand die het weet. Yunce bleef wachten op goed nieuws, het nieuws dat het weer het oude zou worden kwam helaas niet. Daarom was het na een tijdje afwachten nu tijd voor actie.

Family Beverwijk is terug, de aanpak wordt iets aangepast want ook bezorgen wordt straks aangeboden. Yunce was bang dat zijn klanten hem vergeten waren maar dit bleek gelukkig niet het geval. “Wij zijn blij dat we weer open zijn en onze klanten ook! Men komt even binnen voor een praatje en ook via social media hebben wij contact met hen” zegt Yunce opgelucht.  Via Google en Facebook plaatste Family Beverwijk een bericht, dat zij weer open gingen en dit had veel positieve reacties tot gevolg.

Family Beverwijk heeft altijd volledig de focus gehad op het eethuis en de afhaalfunctie van de vestiging. Ze weten een sfeervolle plek te creëren waar men graag wil verblijven zowel voor de lunch als het avondeten, bij Family Beverwijk was het altijd druk. Maar deze situatie vraagt om aanpassingen binnen de bedrijfsvoering vandaar dat de bezorging nu helemaal wordt ingericht.

De mogelijkheden om het eethuis weer terug in gebruik te nemen na 1 juni worden nu bekeken. Family Beverwijk heeft ongeveer 50 zitplaatsen binnen in het eethuis en heeft een capaciteit van 50 zitplaatsen op het terras buiten. “Gelukkig komt mijn bedrijfscoach van FHC Formulebeheer, mij helpen met de nieuwe aanpak en inrichting. Samen bekijken we de mogelijkheden om te kunnen blijven ondernemen. Op dit moment wordt alles uit de kast getrokken om ook de bezorging op te zetten” zegt Yunce. Op dit moment lijkt het na 19.00 uur echt stil te vallen in de vestiging, daarom zullen de bezorgtijden van 16.00 tot 20.00 uur zijn om de klanten optimaal te kunnen bedienen met de juiste personele bezetting.

Binnen horeca Nederland zijn er veel creatieve initiatieven om toch de gasten in de 1,5 meter samenleving te kunnen bedienen. Yunce volgt het op de voet en zal bepaalde initiatieven overwegen om in Family Beverwijk toe te passen. Yunce:“Het is fijn om weer aan het werk te zijn en met collega-ondernemers uit het winkelcentrum te sparren over de mogelijkheden, we gaan weer vol frisse moed ondernemen”.