Op 1 mei opende Foodmaster Delivery Almelo met, je raadt het al, een volledige focus op delivery. Foodmaster bezorgt al enkele jaren, maar altijd vanuit moderne cafetaria’s waar je ook ter plekke kan eten of kan afhalen. Termen als ‘snelheid’ en ‘gemak’ passen bij de veranderende consument en om aan de verwachtingen te voldoen is ‘focus’ het toverwoord. Foodmaster Delivery in Almelo wordt gerund door Robert Jan Steenhagen, een inspirerende en zeer succesvolle ondernemer uit Almelo. Met zijn jarenlange ervaring bij McCain en creatieve Cateringbureau Brood met Spelen heeft hij ook voor de eerste Foodmaster Delivery een speciaal concept in gedachte.

Als eerste in Nederland hebben wij de 1,5 meter werkstations in delivery geïntroduceerd
Door zijn jarenlange ervaring in de cateringbranche weet Steenhagen als geen ander dat kwaliteit, hygiëne en snelheid drie van de belangrijkste factoren zijn voor succes. Omdat deze vestiging geheel gericht is op bezorgen, is het hele keuzeproces hierop gericht. Zo werd de keuken ingericht naar de nieuwe standaard. De 1,5 meter werkstations worden geïntroduceerd, helemaal volgens de nieuwe richtlijnen. Om zo transparant mogelijk te zijn en de consument een waar kijkje in de keuken te bieden, kijkt de klant mee tijdens het bereidingsproces van de bestelling door middel van een livestream. Met een vette knipoog is ook de kleur van de keuken bepaald, namelijk geheel zwart. Als dat geen dark kitchen is! De allerbeste apparatuur en bezorgboxen zijn in huis. Alles gericht op het bezorgen van de allerbeste kwaliteitsproducten bij de consument.Op korte termijn wordt er een pilot uitgerold met een bezorgtracker, waarmee de klant kan zien of de bezorger al in de buurt is. Dankzij de focus op delivery is er een perfect bezorgassortiment samengesteld. Daarnaast heeft deze Foodmaster Delivery ook een uitgebreid assortiment met luxe broodjes, wat in deze tijd van thuiswerken een zeer welkome aanvulling is.

Foodmaster Delivery creëert een ware bezorgbeleving
Veel horeca ondernemingen doen het: van een bezoek een echte belevenis maken. Bij sommige restaurants waan je je helemaal in Oosterse sferen of heb je het gevoel even lekker op Ibiza te zijn. Foodmaster Delivery  brengt de belevenis zelfs tot aan de deur en zet hiervoor verschillende middelen in. Als geen ander weten zij dat er “maar” twee contactmomenten zijn met de klant en deze moeten ongeëvenaard en subliem zijn.

Als er straks een frietzak of hamburger de straat in rijdt, dan weet je dat er lekker gegeten wordt
Nu nog onbekend, maar over enige tijd zal de frietzak op het dak van de bezorgauto een begrip zijn. Deze wel heel bijzondere bezorgauto brengt gelijk een stukje nostalgie met zich mee door zijn verrassend lekkere uitstraling en het vrolijke deuntje dat hij maakt als hij door je straat rijdt. Dit maakt deze bezorgauto een magische verschijning. Zodra de frietzak of de hamburger de straat in rijdt, is het duidelijk dat er bij iemand heerlijk wordt gegeten. En daar kan je dan ook lekker van meegenieten. De gerechten zijn namelijk een feestje om te zien; deze heerlijke plaatjes wil toch iedereen delen op zijn of haar social media account?

snackbar Foodmaster Almelo bezorgen