Het zat er natuurlijk aan te komen. Onze gedreven ondernemer Peter van Oijen van Family Zoetermeer zette de eerste stap naar een Family Drive Thru. Het bijkomende voordeel van deze Family Drive is dat je niet hoeft te wachten dankzij de bestelapp.

De bestelling wordt van tevoren geplaatst via de bestelapp en Family Zoetermeer zorgt er vervolgens voor dat de bestelling op het gewenste moment klaarstaat. Zodra je bent aangekomen in de Drive hoef je slechts even te bellen. De bestelling wordt vervolgens meteen overhandigd en men kan genieten van de heerlijke Family gerechten. Gemakkelijk, snel en geen wachtende bezoekers in de vestiging, want alles kan vanuit de auto.

Peter van Oijen is enthousiast over zijn idee: “Ik zag die rijen bij de Mac steeds langer worden en dacht: dit kunnen wij ook en beter! Bij Family Zoetermeer hoef je niet te wachten tot je bij de bestelzuil bent, want de bestelling plaats je gemakkelijk in de online bestelapp. Bestellen kan vanuit de auto, vanuit huis, eigenlijk waar je dan ook bent, en de betaling is op deze manier ook direct geregeld via iDeal.” Peter trok de stoute schoenen aan en benaderde de Gemeente Zoetermeer en het naastgelegen casino. Zij waren ook direct positief en wilden graag meewerken. De Family Drive Thru was geboren. Peter is op dit moment druk bezig met de afwerking en de signing. De wethouder van de Gemeente Zoetermeer vindt het een zodanig goed initiatief dat hij de Family Drive Thru zal openen en de eerste bestelling zal plaatsen. Peter en zijn team hopen hem spoedig in de Drive te verwelkomen.