Foodmaster Aan ’t Zand in Werkhoven officieel geopend. In twee maanden tijd is de vestiging helemaal omgeturnd tot een prachtige Foodmaster, waar je terecht kan voor diverse lekkernijen. Hier vertolken ze de oer Hollandse frituurcultuur op een eigen manier, zij zijn meer dan een ouderwetse snackbar. Bij deze Foodmaster vind je de lekkerste sundae’s en het meest stoere burgerconcept.

Gastvrijheid en kwaliteit staan voorop
Foodmaster Aan ’t Zand wordt gerund door Ming en Christina, voor wie de cafetaria geen onbekend terrein is. Zij hebben inmiddels al meer dan vijftien jaar ervaring binnen de cafetariabranche en staan nog iedere dag met een grote glimlach klaar voor hun gasten. Bij Foodmaster Aan ’t Zand ligt de focus op gastvrijheid en kwalitatief goede producten. We willen dat de inwoners van Werkhoven zich welkom voelen wanneer zij even iets makkelijks willen eten of een hapje buiten de deur willen doen. En dat is gelukt, het eerste weekend was al een groot succes en einde van de middag komen bekende gezichten uit het dorp ook even langs voor een kopje koffie.

Vertrouwd en lekker eten
Bestaande specialiteiten die lokale bekendheid hebben in Werkhoven en omgeving hebben we op de kaart laten staan. Zo is bepaald vlees afkomstig van John Verbree en het brood van Sjaak Doeleman. Uiteraard hebben we ook een aantal nieuwe eigen specialiteiten toegevoegd aan de menukaart. Kom eens langs en probeer de Stoof Aan ’t Zand of Spareribs uit eigen keuken. Wij staan voor jullie klaar en hopen je snel te begroeten in onze Foodmaster.

Foodmaster Aan ‘t Zand vind je aan de Beverweertseweg nummer 11
3985 RA in Werkhoven

Foodmaster is een franchiseformule van FHC Formulebeheer, kijk op de website van Foodmaster Werkhoven voor meer informatie over deze vestiging. Ook een eigen Foodmaster starten? Dat kan!

Foodmaster Werkhoven
Christina en Ming bij Foodmaster Werkhoven