Vanaf 27 februari 2020 zijn de deuren van Foodmaster Buurtstede in Veenendaal officieel geopend. In dit mooie nieuwbouw pand is in een paar maanden tijd een prachtige Foodmaster ontstaan. Hier kan je terecht voor diverse snacks en de lekkerste frites.  

Gastvrijheid en kwaliteit staan voorop
Roy en Lineke Kolf zijn de trotse eigenaren van Foodmaster Buurtstede. Zij zijn al jaren succesvolle ondernemers binnen de cafetaria branche en zullen ook hun nieuwe plekje in Veenendaal weten te veroveren.  Bij hen staat de bezoeker centraal, “jij moet je goed voelen zodra je bij ons binnen stapt”, spreekt eigenaar Roy resoluut. “Wij weten hoe we iedereen netjes en snel kunnen bedienen, bij ons staat gastvrijheid dan ook hoog in het vaandel. Daarbij kiezen wij ook voor alleen maar A-merken zodat wij de beste kwaliteit aan onze bezoekers kunnen bieden”. 

Vertrouwd en lekker eten in een gastvrije omgeving
Buurstede is een volledig nieuw winkelcentrum in Veenendaal, na het eerste weekend stromen de bestellingen al binnen, ook voor de lunch weten mensen ons te vinden. De speciale Buurstede Burger valt al goed in de smaak. De Buurtstede burger, zit in het Foodmaster’s Lekkerste assortiment het is een malse rundvleesburger op een knapperige sesambol met ui, tomaat, sla, bacon strips, cheddar en smokey baconsaus. Deze veelzijdige burger hoort natuurlijk bij een veelzijdige Foodmaster. Bij Foodmaster Buurtstede vind je tevens de vernieuwde ijscounter, met deze uitstraling krijg je altijd trek in een Sundae special of milkshake uit ons ijs assortiment.

Neem eens een kijkje in deze Foodmaster vestiging, je vind Foodmaster Buurtstede aan de Stuivenbergheem 19, 3907 NH in Veenendaal .

Foodmaster is een franchiseformule van FHC Formulebeheer, kijk op de website van Foodmaster Buurtstede voor meer informatie over deze vestiging. Ook een eigen Foodmaster starten? Dat kan!

Foodmaster Buurtstede in Veenendaal
Bob, Lineke en Roy staan voor u klaar in deze spiksplinternieuwe Foodmaster