Ondernemer Dave Riesebosch, staat klaar met zijn team om het gezellige Friese plaatsje Burgum te voorzien van Foodmasters lekkerste frites en snacks. De weg naar deze cafetaria weten de inwoners van Burgum reeds te vinden, Piet was al meer dan 20 jaar een begrip in dit sfeervolle plaatsje. Ondernemer Dave kan niet wachten om Burgum kennis te laten maken met zijn Foodmaster.

Dave spreekt enthousiast: “Burgum is een gezellige plek waarbij iedereen de vestiging van Piet zeker kende, zij waren hier immers al 20 jaar gevestigd. Tijdens de verbouwing was er veel bekijks, men was toch nieuwsgierig wat we hier allemaal het doen waren. Eén ding is zeker zei een bezoeker: “Je zal vast geen Piet meer genoemd worden” de vestiging heeft een echte metamorfose gehad.” Foodmaster is een oer-Hollandse cafetaria in een modern jasje met klassieke Hollandse snacks zoals de frikandel en de kroket maar er zijn ook verrassende recepturen te vinden denk aan de Frites Special Pulled Pork.

Dave beschikt over enige horeca ervaring maar zijn roots liggen in de zorg als sociaal hulpverlener. Ambities zijn er genoeg bij Dave, hij zal ooit deze twee werkvelden samen willen brengen en wie weet kan dat in de toekomst bij Foodmaster Davies. Dave: “Eerst wil ik de mensen in Burgum zelf graag leren kennen en natuurlijk de kneepjes van het vak leren, Foodmaster Dokkum helpt mij al aardig op weg. Vervolgens ga ik onderzoeken wat er mogelijk is om mijn andere droom te verwezenlijken want ik zou toch echt graag mensen met een beperking en een afstand tot de arbeidsmarkt een kans willen geven in deze cafetaria.”

Bij een Foodmaster hoort natuurlijk ook bezorging, hier gaat Foodmaster Davies dan ook direct mee aan de slag. Bestel gemakkelijk online de Foodmasters Lekkerste burgers of geniet van de Lekkerste fritesspecials en sundae’s. Kom eens langs bij Foodmaster Davies en proef het zelf!